

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Каква е тайната на шеф Иван Звездев
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Те са перфектната вечеря за всеки заклет вегетарианец или някой, който спазва Великия пост
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вкусно и ароматно ястие
Бърза рецепта за всеки ден
Как да ги приготвите
Ето рецептата
Макар лесна за приготвяне, постната гозба също си има своите тънкости и специфики, за да се получи така вкусна и ароматна